Spreker Bas van der Putten

Topspreker, ondernemer en Energie-Tsunami

Is het tijd voor iets anders? Kan jouw evenement wel een beetje energie gebruiken? Wil je grote actuele thema’s op maat aanbieden met een persoonlijk verhaal, onderbouwd met wetenschap en onderzoek?

Topspreker, ondernemer en Energie-Tsunami Bas van der Putten biedt inspirerende lezingen over Geluk, Persoonlijke Ontwikkeling en Veerkracht. Hij deelt zijn ervaringen en alle opgedane kennis uit zijn zoektocht en onderzoek met passie, energie en humor. Het resultaat? Bas brengt mensen, individueel of in teams, privé en zakelijk in beweging. En dan kan verandering starten.

Bas spreekt over...

Geluk

We leven in een bijzondere tijd. Nog nooit eerder waren we zo gezond en zo veilig als nu en toch voelt het voor velen alsof het steeds slechter met ons gaat. Zakelijk & privé. We rollen van de ene crisis in de andere. Hoe gelukkig zijn we nu precies? Wat maakt ons als mens gelukkig? Hoe krijgen we invloed op ons (werk)geluk?

Tijdens zijn lezingen spreekt Bas over (on)geluk. Er is veel onderzoek gedaan en een schat aan informatie beschikbaar. Op basis van onderzoek en persoonlijke ervaring als ondernemer, interim manager en mens vertelt Bas op optimistische en enthousiaste wijze over dit thema. Hij geeft voorbeelden en tips hoe we thuis en op ons werk elke dag een beetje meer geluk kunnen ervaren. 

Persoonlijke ontwikkeling

Los van zijn ondernemersavonturen heeft Bas zich de afgelopen jaren verdiept in de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft tientallen boeken gelezen, urenlang naar podcasts geluisterd, Youtube video’s bekeken en heeft verschillende seminars bijgewoond. Wat hij heeft geleerd is in feite een bevestiging van hoe hij leeft. En ook een beetje andersom.

Tijdens zijn lezing over persoonlijke ontwikkeling deelt hij zijn kennis over: timemanagement, fysieke gezondheid, mentale gezondheid, vindingrijk zijn en het ervaren van geluk.

Veerkracht en wendbaarheid

Begin 2021 gaat een van zijn bedrijven Go Lemon failliet. Kapot gegroeid. Corona. Hij had er alles aan gedaan. Toch is het gewoon niet gelukt. Ondanks deze nieuwe tegenslag blijft Bas zichzelf en vertrouwt op de toekomst. In het leven moeten we accepteren dat tegenslag erbij hoort. Shit happens. Everytime. All the time. Voor iedereen, zonder uitzondering. De shit wordt alleen niet eerlijk verdeeld, maar er is genoeg voor iedereen. En dat vraagt veerkracht.

Tijdens zijn lezing over veerkracht en wendbaarheid vertelt hij over: kenmerken van veerkrachtige mensen, het ontwikkelen van veerkracht en praktische tips en tricks om wendbaarder te worden.

Kenmerken van Bas als spreker

Energie
Persoonlijke verhalen
Humor

3 Redenen om spreker Bas van der Putten te boeken

  1. Spreker Bas van der Putten brengt een enorme bak aan energie mee op het podium. Hierdoor is zijn keynote vol optimisme een heerlijke energizer op de dag.
  2. Het persoonlijke verhaal van spreker Bas van der Putten is indrukwekkend. De optimistische manier waarop Bas in het leven staat en zijn lezingen over veerkracht, doorzettingsvermogen en persoonlijk groei zijn een inspiratie voor velen.
  3. In samenspraak met de opdrachtgever zorgt hij voor een passende maatwerk versie van zijn verhalen en ervaringen zodat het altijd het thema en de doelstelling van het evenement versterkt.
Bas van der putten in de media

Neem contact op met Rajjan El Alaoui

Spreker Bas van der Putten boeken voor jouw evenement? Neem contact op met Rajjan El Alaoui. Rajjan help je met alle praktische en formele zaken en denkt graag met je mee. Rajjan is een ervaren eventmanager met veel creatieve ideeën.

Neem contact op

Binnen 24 uur neem ik contact met je op

Contactgegevens